Biercompetitie 50 jaar Juvenes!

De wedstrijd en proefsessie vindt plaats op 31/01/2016! Juvenes’ Biercompetitie Jeugdcentrum Juvenes bestaat binnenkort 50 jaar! Dat willen we vieren met onder andere een speciaal bier: eentje van eigen bodem!  Hiervoor lanceren we een bierbrouwcompetitie voor de hobbybrouwers van Zele en omstreken die op een of andere manier een connectie met Juvenes hebben of hadden. Het winnende bier, verkozen door zowel een professionele jury en de leden van het jeugdhuis, zal een heel jaar lang te koop aangeboden worden in Juvenes. Wat valt er te winnen? Het winnende bier zal gebrouwen worden in een oplage van maarliefst 1000 liter! Het bier komt beschikbaar aan de toog vanaf het feestelijk evenement 50 jaar Juvenes (4 mei 2016); tot zolang de voorraad strekt. De naam van het winnende brouwersteam zal op het etiket komen.  Bovendien krijgt de winnaar 10 bakken van zijn eigen brouwsel! Wedstrijdreglement Wedstrijdregelement Bierbrouwcompetitie Juvenes Inschrijven Inschrijven kan enkel via email op bier@juvenes.be.  In deze email moeten volgende gegevens staan: -          Teamnaam / brouwerij -          Naam, adres & contactgegevens van de ploegkapitein -          Namen van de overige leden -          Een foto of scan van het getekend wedstrijdreglement -          Connectie met Juvenes De inschrijving zal binnen de 5 werkdagen bevestigd worden. Indien email geen optie is; neemt u best telefonisch contact op met Bart Moens buiten de kantooruren (zie reglement 3.3) Belangrijke data Bekendmaking wedstrijd: 07/10/2015 Deadline inschrijvingen: 31/12/2015 Bier moet uiterlijk ingediend worden voor 27/01/2016 De wedstrijd en proefsessie vindt plaats op 31/01/2016  (aangepast!) Het bier zal te koop aangeboden worden vanaf 04/05/2016.   tis uitverkocht

De wedstrijd en proefsessie vindt plaats op 31/01/2016!

Juvenes’ Biercompetitie

Jeugdcentrum Juvenes bestaat binnenkort 50 jaar! Dat willen we vieren met onder andere een speciaal bier: eentje van eigen bodem!  Hiervoor lanceren we een bierbrouwcompetitie voor de hobbybrouwers van Zele en omstreken die op een of andere manier een connectie met Juvenes hebben of hadden. Het winnende bier, verkozen door zowel een professionele jury en de leden van het jeugdhuis, zal een heel jaar lang te koop aangeboden worden in Juvenes.

Wat valt er te winnen?

Het winnende bier zal gebrouwen worden in een oplage van maarliefst 1000 liter! Het bier komt beschikbaar aan de toog vanaf het feestelijk evenement 50 jaar Juvenes (4 mei 2016); tot zolang de voorraad strekt. De naam van het winnende brouwersteam zal op het etiket komen.  Bovendien krijgt de winnaar 10 bakken van zijn eigen brouwsel!

Wedstrijdreglement

Wedstrijdregelement Bierbrouwcompetitie Juvenes

Inschrijven

Inschrijven kan enkel via email op bier@juvenes.be.  In deze email moeten volgende gegevens staan:

-          Teamnaam / brouwerij

-          Naam, adres & contactgegevens van de ploegkapitein

-          Namen van de overige leden

-          Een foto of scan van het getekend wedstrijdreglement

-          Connectie met Juvenes

De inschrijving zal binnen de 5 werkdagen bevestigd worden. Indien email geen optie is; neemt u best telefonisch contact op met Bart Moens buiten de kantooruren (zie reglement 3.3)

Belangrijke data

Bekendmaking wedstrijd: 07/10/2015

Deadline inschrijvingen: 31/12/2015

Bier moet uiterlijk ingediend worden voor 27/01/2016

De wedstrijd en proefsessie vindt plaats op 31/01/2016  (aangepast!)

Het bier zal te koop aangeboden worden vanaf 04/05/2016.

 

tis uitverkocht