Craftwerk

Wat is Craftwerk? Craftwerk is het creatieve project van JC Juvenes. Daarmee willen we jongeren de kans geven om hun talenten te ontwikkelen op een laagdrempelige manier. De jongeren kiezen zelf waar ze meer over willen leren. Ze mogen proberen, op hun bek gaan en opnieuw proberen. We vroegen aan de jongeren wat hun interesses waren. Daaruit bleek dat jongeren vooral meer willen weten over fotografie, upcycling en decoratie. We zien dat allemaal heel breed, zo gaat decoratie van juwelen maken tot tuinieren en graffiti. Binnen die drie thema’s kunnen jongeren zelf ideeën aanreiken over wat ze ermee willen doen of wat ze willen weten. Wij zorgen dan voor professionele begeleiding door enkele jongeren. Die jongeren geven dan hun verworven kennis door aan andere jongeren. Zo willen we het gedachtegoed van het jeugdhuis behouden: van jongeren voor jongeren. Meer info? Kijk snel op www.craftwerk.be of facebook.com/craftwerkzele!

Wat is Craftwerk?

Craftwerk is het creatieve project van JC Juvenes. Daarmee willen we jongeren de kans geven om hun talenten te ontwikkelen op een laagdrempecraftwerk02.inddlige manier. De jongeren kiezen zelf waar ze meer over willen leren. Ze mogen proberen, op hun bek gaan en opnieuw proberen.

We vroegen aan de jongeren wat hun interesses waren. Daaruit bleek dat jongeren vooral meer willen weten over fotografie, upcycling en decoratie. We zien dat allemaal heel breed, zo gaat decoratie van juwelen maken tot tuinieren en graffiti.

Binnen die drie thema’s kunnen jongeren zelf ideeën aanreiken over wat ze ermee willen doen of wat ze willen weten. Wij zorgen dan voor professionele begeleiding door enkele jongeren. Die jongeren geven dan hun verworven kennis door aan andere jongeren. Zo willen we het gedachtegoed van het jeugdhuis behouden: van jongeren voor jongeren.

Meer info? Kijk snel op www.craftwerk.be of facebook.com/craftwerkzele!